Supportsidor

Är det något som inte funkar på sidan, eller tycker du att något borde fungera annorlunda? Blir det inte som du vill? Har du problem med din inloggning?

Här kommer vi att lägga upp lite svar på vanliga frågor och råkar du ut för något som du inte hittar svar på här så epostar du till vår support så hjälper vi dig så fort vi kan.

support@studio46.se

 

 

Det har skett stora förändringar på vår hemsida, det är i princip en helt ny hemsida och alla medlemmar har flyttats över från den gamla till denna. En följd av detta är tyvärr att en del lösenord försvann i flytten. Har du drabbats av detta så måste du begära nytt lösenord för att du ska kunna logga in på ditt konto igen.

I inloggningsrutan hittar du i underkant rubriken ”Glömt ditt lösenord” Klicka på den och du får upp en ny ruta där du fyller i den epostadress som du registrerade dig med. Klicka på knappen ”Få nytt lösenord”, ett epostmeddelande skickas till den adress som du uppgav, det ska gå ganska snabbt att få eposten, hittar du den inte kan den finnas i din skräplåda.

I epostmeddelandet finns en länk som du klickar på, du kommer då tillbaka till vår hemsida, där du kan fylla i ett lösenord som du vill använda. Spara ditt lösenord nånstans där du kan komma åt det om du glömmer bort det.

Du kan nu använda ditt nya lösenord.

Får du problem eller inte förstår så eposta support@studio46.se

Medlemssidorna är endast för betalande medlemmar, så har du betalat ditt medlemskap får du automatiskt tillgång till sidorna när din betalning är bekräftad.

På medlemssidorna hittar du medlemsdokument som protokoll m.m. Här finns också en anslagstavla där du kan sälja och köpa, du kan också söka efter spelkompisar.

Medlemslistan kan du använda för att hitta kollegor i ditt närområde, vi listar ort och yrke så du lätt kan hitta den du söker.

Scroll to Top