Styrelsen

Styrelsen för Svensk Flöjt består idag av
Torleif Ander

Torleif Ander

Ordförande

Torleif Ander är universitetslektor vid Musikhögskolan i Örebro. Undervisar även vid Kävesta folkhögskola.

Cecilia Ekmark

Cecilia Ekmark

Vice ordförande, styrelsen

Frilansande flöjtist och kammarmusiker med konserter producerade under namnet Sound of a Flute. Cecilia undervisar även i Lerums kulturskola. Fritiden ägnas åt friluftliv med familjen, kel med katten eller spel i balkanorkester.

Andreas Odsvall

Andreas Odsvall

Kassör

Elin Andersson

Elin Andersson

Styrelsen

Tvärflöjtist som tog vägen via musiklärarlinjen till utbildningen Musik- och Eventarrangör, där hon sedan 2014 är utexaminerad. Numer arbetar hon som kultursamordnare på Oxelösunds kommun.

Hillevi Tellin

Hillevi Tellin

Webbansvarig, styrelsen

Hillevi Tellin är tvärflöjtslärare och jobbar som musiklärare i Malmö. Sin utbildning fick hon vid Musikhögskolan Ingesund där hon även var aktiv i kårarbetet.

Mirjam Hübinette

Mirjam Hübinette

Styrelsen

Mirjam Hübinette går sitt fjärde år på musiklärarutbildningen i Örebro, med tvärflöjt som huvudinriktning. Under en del av hennes studietid har hon varit kåraktiv som kassör i musiksektionen vid Örebros Universitet och nu fortsätter hon med kassörarbetet i Svensk Flöjt.

Elin Olstorpe

Elin Olstorpe

Styrelsen

Elin är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg samt på Conservatorium van Amsterdam. Nuförtiden frilansande flöjtist, främst med inriktning på tidig musik på tidstrogna flöjter. Gillar vackra keramikmuggar och choklad.

Anna Pettersson

Anna Pettersson

Styrelsen

Anna studerar tredje året på musiklärarprogrammet vid Musikhögskolan Ingesund. Förutom flöjt som huvudinstrument är hon aktiv som kompositör.

Per Svansbo

Per Svansbo

Styrelsen

Per Svansbo är frilansflöjtist verksam i Örebro. Han undervisar också vid Kulturskolan i Kumla.

Samarbetspartners till Svensk Flöjt