Styrelsen

Styrelsen för Svensk Flöjt består idag av:

cecilia

Cecilia Ekmark

Ordförande

Frilansande flöjtist och kammarmusiker med konserter producerade under namnet Sound of a Flute. Cecilia undervisar även i Lerums kulturskola. Fritiden ägnas åt friluftliv med familjen, kel med katten eller spel i balkanorkester.

AnnaP

Anna Pettersson

Sekreterare

Anna är utexaminerad vid Musikhögskolan Ingesund och är lärare i tvärflöjt och musikteori på Hammarö Kulturskola och rytmiklärare på Kristinehamns Musikskola.

profile-placeholder-female

Jörgen Tånnander

Kassör
Christine_Amcoff-1

Christine Amcoff

v. Kassör
Hillevi2

Hillevi Tellin

Ledamot, Web-ansvarig

Hillevi Tellin är tvärflöjtslärare och jobbar som musiklärare i Malmö. Sin utbildning fick hon vid Musikhögskolan Ingesund där hon även var aktiv i kårarbetet.

Helena Kahrs

Helena Kahrs

Ledamot web-redaktör

Helena bor utanför Falköping med 3 barn, 1 man och 2 katter. Hon arbetar som flöjtlärare och verksamhetsledare på musikskolan i Skara – Stureplan och på Musikgymnasiet i Skövde. Hon är även aktiv som frilansande orkester- och soloflöjtist i olika sammanhang.

Emma-Karin

Emma-Karin Maurin

Ledamot

Emma-Karin Maurin är tvärflöjtslärare vid Eskilstuna Musikskola. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö.

Sven

Per Svansbo

Ledamot

Per Svansbo är frilansflöjtist verksam i Örebro. Han undervisar också vid Kulturskolan i Kumla.

IMG_0043-1

Ritha Romot

Ledamot

Ritha jobbar på Kulturskolan i Sunne och är mest stolt över sin flöjtensemble Les Amis de Flute som består 8 av hennes fantastiska flöjtelever. Juni 2019 resor dom till Paris och spelar i svenska kyrkan. För att få inspiration och utveckling spelar hon i Flautando en grupp på 11 personer som träffas regelbundet och ger konserter varje sommar.

IMG_8700

Anna Englund Bohm

Ledamot

Anna är utbildad instrumental- och ensemblelärare, musikterapeut samt orkestermusiker vid Musikhögskolan Ingesund och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (inklusive en utbytestermin vid Det konglige Danske musikkonservatorium i Köpenhamn). Idag är hon profilansvarig för klassisk inriktning på Lunnevads folkhögskolas musiklinje där hon bl a undervisar i flöjt, kammarmusik och kammarorkester. Hon undervisar även i flöjtmetodik på Musikhögskolan Ingesund samt frilansar som orkester- och kammarmusiker. Allt detta med en särskild förkärlek för barock och specialpedagogik.