Hej och välkommen till Svensk Flöjts nya hemsida.

Mycket är sig likt, men vi har lagt till och förbättrat hemsidan på många sätt. Det vi lagt ner mest arbete på är att göra hemsidan mycket mer intressant för våra medlemmar. När du loggar in på hemsidan så öppnas många nya möjligheter.

En speciell medlemsida med en meny möter du nu efter inlogging där vi samlat all information som vi kan erbjuda till medlemmar. Alla medlemmar gamla som ny finns i databasen så är du medlem så ska du finnas med. Har du glömt ditt lösenord så kan du begära ett nytt bara du vet vilken epostadress du använde när du registrerade ditt medlemskap. Har du glömt det med så skicka namn och adress så hittar vi dig och skickar dig epostadress så du kan begära ett nytt lösenord. Eposta hello@svenskflojt.se så hjälper vi dig.

Anslagstavla med Köp o Sälj

Som medlem kan du nu sälja dina instrument, eller annonsera efter spelkompisar eller informera om något annat som du tror kan vara intressant för andra medlemmar. Det är endast medlemmar som kan skriva och det är endast medlemmar som kan läsa.

Bloggar

Under rubriken ”Bloggar” kommer det att t.ex. finnas intressanta föreläsare som skriver om sånt som är intressant för de av oss som är pedagoger, vi har några intressanta föreläsare på lur men tar gärna emot tips om intressanta föreläsare.

Butik

En helt ny ebutik med många nya möjligheter, det är här du köper ditt medlemskap och dina biljetter till Flöjtfestivalen och pedagogdagar. Köper du biljett så epostas din biljett till dig direkt efter betalning, biljetten kan lätt läsas av vid entren så det kommer förhoppningsvis gå snabbare vid entren. I ebutiken finns också möjlighet för oss att sälja typ vad som helst som går att sälja per epost så bara vår fantasi sätter stop för vad vi kan göra.

Språkstöd

Vi får allt fler läsare från andra språkområden än Sverige så därför har vi nu gjort hemsidan möjlig för flera språk. Vi börjar att översätta valda delar till engelska men hemsidan stöder nu språkmöjligheter för så många språk vi vill. Du väljer språk i huvudmenyn och längst ner på sidan.

Här kan du logga in för att få tillgång till våra nya medlemssidor.

Scroll to Top