Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://svenskflojt.se. Vi finns också på Facebook https://www.facebook.com/svenskflojt/

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Svensk Flöjt värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur Svensk Flöjt samlar in och använder dina personuppgifter i egenskap av besökare på Svensk Flöjts webbplats. Policyn beskriver också vilka rättigheter du har under tillämplig dataskyddslagstiftning och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Svensk Flöjt kan komma att samla in och behandla information om dig i andra sammanhang. Information om detta lämnas i separata integritetspolicyer. På vår hemsida och Facebooksida publicerar vi bilder från föreningens event som festivaler och pedagogdagar  – om du inte vill finnas med där (på bild eller i text) ber vi dig att omgående kontakta styrelsen på info@svenskflojt.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Vilken information samlar vi in?

När du besöker Svensk Flöjts webbplats kan du komma att lämna information om dig till oss, såsom när du fyller i vårt frågeformulär, anmäler dig till Svensk Flöjts nyhetsbrev eller beställer något från våran webbplats. Den information du lämnar omfattar normalt sett:
• Frågeformulär: namn, adress, e-postadress, telefonnummer och person/organisations-nummer
• Anmälan till Svensk Flöjt nyhetsbrev: namn, e-postadress och telefonnummer

Hur använder vi din information?

Svensk Flöjt behandlar dina personuppgifter när du besöker Svensk Flöjts webbplats för att kunna hantera:
• Medlemsärenden
• Intresseanmälningar till våra evenemang och Svensk Flöjts nyhetsbrev
• Beställningar och anmälningar till våra evenemang.

Svensk Flöjt kommer även att använda din information för att genomföra marknadsföringsaktiviteter inbegripet kommunicera relevant information gällande Svensk Flöjts produkter och tjänster och skicka inbjudningar till events och kundenkäter. Om du inte vill ta emot sådan marknadskommunikation kan du kontakta Svensk Flöjt på info@svenskflojt.se.

Vilken är den legala grunden för vår behandlingen av dina personuppgifter?

Svensk Flöjt behandlar dina personuppgifter med stöd av olika legala grunder.
Svensk Flöjt behandlar dina personuppgifter för att hantera kundtjänstärenden, intresseanmälningar och beställningar med stöd av en intresseavvägning.

Svensk Flöjt bedömer att vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter för att hantera medlemsärenden, intresseanmälningar och beställningar.

För att vi ska kunna skicka direktmarknadsföring till dig via elektroniska kanaler, dvs. e-post, sms och liknande ber vi om ditt samtycke. Du samtycker genom att kryssa i rutan för direktmarknadsföring på vår webbplats. Ditt samtycke är frivilligt och kan när som återkallas genom att du kontaktar Svensk Flöjt på info@svenskflojt.se.

Vilka kan vi komma att dela din information med?

Din information kommer aldrig att delas till tredje part i något hänseende. Den information du lämnar till oss stannar hos oss.

Var behandlas din information?

Vi strävar efter att behandla din information i Sverige och inom EU/EES. Svensk Flöjt kommer att vidta alla rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Svensk Flöjt sparar dina personuppgifter för att kunna hantera kundtjänstärenden till dess att ärendet har avslutats. Svensk Flöjt sparar dina personuppgifter för att kunna hantera intresseanmälningar och beställningar i tre månader. För att kunna skicka ut Svensk Flöjts nyhetsbrev sparar Svensk Flöjt dina personuppgifter till dess att du säger upp din prenumeration.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vilka rättigheter har du?

Du har rätt att kontakta Svensk Flöjt för att begära tillgång till, rättelse eller radering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har även rätt att invända mot behandlingen eller begära att behandlingen ska begränsas.

Om du är missnöjd med Svensk Flöjts behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till Datainspektionen.

Vem ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter?
Svensk Flöjt är personuppgiftsansvarig för den behandling av dina personuppgifter som Svensk Flöjt utför och vi ansvarar för att våra behandlingar sker i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 och annan tillämplig dataskyddslagstiftning.

Frågor?

Om du har frågor om denna integritetspolicy eller om Svensk Flöjts behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta Svensk Flöjt på Orranäs 426, 373 75 Jämjö, Sverige eller via e-post: info@Svensk Flöjt.se.

Uppdaterad 23 november, 2018