Styrelsen

Styrelsen för Svensk Flöjt består idag av:

Cecilia Ekmark

Ordförande

Frilansande flöjtist och kammarmusiker med konserter producerade under namnet Sound of a Flute. Cecilia undervisar även i Lerums kulturskola. Fritiden ägnas åt friluftliv med familjen, kel med katten eller spel i balkanorkester.

Jörgen Tånnander

Kassör

Anna Pettersson

Sekreterare

Anna är utexaminerad vid Musikhögskolan Ingesund och är lärare i tvärflöjt och musikteori på Hammarö Kulturskola och rytmiklärare på Kristinehamns Musikskola.

Hillevi Tellin

Ledamot, Web-ansvarig

Hillevi Tellin är tvärflöjtslärare och jobbar som musiklärare i Malmö. Sin utbildning fick hon vid Musikhögskolan Ingesund där hon även var aktiv i kårarbetet.

Helena Kahrs

Ledamot

Helena bor utanför Falköping med 3 barn, 1 man och 2 katter. Hon arbetar som flöjtlärare och verksamhetsledare på musikskolan i Skara – Stureplan och på Musikgymnasiet i Skövde. Hon är även aktiv som frilansande orkester- och soloflöjtist i olika sammanhang.

Emma-Karin Maurin

Ledamot

Emma-Karin Maurin är tvärflöjtslärare vid Eskilstuna Musikskola. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö.

Elin Olstorpe

Ledamot

Elin är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg samt på Conservatorium van Amsterdam. Nuförtiden frilansande flöjtist, främst med inriktning på tidig musik på tidstrogna flöjter. Gillar vackra keramikmuggar och choklad.

Per Svansbo

Ledamot

Per Svansbo är frilansflöjtist verksam i Örebro. Han undervisar också vid Kulturskolan i Kumla.

Ritha Romot

Ledamot

Anna Englund Bohm

Ledamot

Anna är utbildad instrumental- och ensemblelärare, musikterapeut samt orkestermusiker vid Musikhögskolan Ingesund och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (inklusive en utbytestermin vid Det konglige Danske musikkonservatorium i Köpenhamn). Idag är hon profilansvarig för klassisk inriktning på Lunnevads folkhögskolas musiklinje där hon bl a undervisar i flöjt, kammarmusik och kammarorkester. Hon undervisar även i flöjtmetodik på Musikhögskolan Ingesund samt frilansar som orkester- och kammarmusiker. Allt detta med en särskild förkärlek för barock och specialpedagogik.

Christine Amcoff

Ledamot