Nu är det dags att förbereda sig för 2017 års Flöjtfestival

Planeringen pågår för fullt och vi kan lova en flöjtfestival värd sitt namn.

Redan nu kan du köpa biljetter, klicka på knapparna nedanför och betala i vår e-butik.

Läs mer om årets festival i detta blogginlägg.

För att delta i festivalen måste du vara medlem i Föreningen Svensk Flöjt. Medlemskap köps även det här på hemsidan. Ni som deltog på pedagogdagen har automatiskt medlemskap för hela 2017.

Är du student så har du en kraftfull rabatt, men för att få den tillgodo så behöver du ett medlemskap för 2017. När ditt medlemskap är betalt och aktiverat får du automatiskt din rabatt när du är inloggad.

facebook-logo

Flöjtfestival 2017

Tack alla som deltog på pedagogdagen den 25/9! Nu ser vi fram emot festivalen som går av stapeln 31 mars – 2 april...
Läs vidare

Flöjtpedagog i en föränderlig värld

Världen förändras, Sverige förändras. Det senaste året har svenska kommuner tagit emot ett stort antal flyktingar -...
Läs vidare

Flöjtister, flöjtvänner och andra musikentusiaster!

Vi befinner oss i Sverige och har sedan ett inledande möte i slutet på mars 2013 i Örebro startat upp en förening där vi alla får möjlighet att mötas. Svensk Flöjt är en förening för alla flöjtspelare och andra musikentusiaster. Vår vision är att samla alla unga som gamla, amatörer, professionella, pedagoger, flöjttekniker, not- och instrumenthandlare på en och samma plats där målet är att tillvarata och öka intresset för vårt fantastiska instrument, tvärflöjten!

I föreningen Svensk Flöjt får alla Sveriges tvärflöjtsentusiaster tillfälle att träffas, umgås & utvecklas. Tillsammans kan vi hjälpas åt och sprida kunskap om olika evenemang runt om i landet där tvärflöjten står i fokus i ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv. Evenemang och kurser som ger bildning och stimulans åt vårt intresse ska genom detta nätverk få möjlighet till ytterligare spridning.

För oss är det viktigt att så många som möjligt ska kunna få vetskap om hur och var vi alla kan hitta flöjtkonserter, flöjtkurser, festivaler och utställningar m.m. som äger rum i Sverige.

Föreningens mål är därför att utifrån gräsrotsnivå organisera oss i lokala och regionala avdelningar med egna flöjtaktiviteter. Ett annat mål är att i framtiden också aktivt samarbeta med andra internationella flöjtsällskap, då främst med våra närmaste grannländers flöjtföreningar.

Sedan föreningens uppstart har vi ett mål att skapa en internationell flöjtfestival. Detta evenemang har nu blivit verklighet och ni kan följa den under rubriken ”Aktuellt” här ovan. Denna, vår egen festival, blir sedan en motor för svenskt flöjtliv och möjliggör att kontaktnät successivt byggs upp och utvecklas. Flöjtister är trevliga människor! Glada människor! Duktiga, generösa och inspirerande människor! Låt oss dela med oss av denna underbara energi med varandra! Varmt välkommen som medlem i Svensk Flöjt!

Torleif Ander
Ordförande

Samarbetspartners till Svensk Flöjt